-
-
- Konu Yazar
Diez'de başladığımda Knight Online benim için sadece bir oyun değildi. Saatlerce farm yaptığım, gece gündüz arkadaşlarımla PK attığım, bir item düştüğünde sanki dünyaları kazanmış gibi sevindiğim zamanlardı.
Sonra zaman geçti, oyuna ara verdim. Hayat, işler, sorumluluklar derken Knight Online'dan uzaklaştım. Açıkçası bir daha o eski heyecanı yaşayacağımı da düşünmüyordum.
Ama yeni server açılınca içimde yıllardır unuttuğum o his tekrar ortaya çıktı.
Sıfırdan başlamak, karakterini geliştirmek, ilk itemini almak, ilk CZ'ye çıkmak, clanla beraber savaşmak... Bunların hepsi bana Diez'deki ilk günlerimi hatırlattı.
Şimdi yeniden başlıyorum.
Belki eskisi kadar boş vaktim yok, belki artık her gece sabaha kadar oynayamıyorum ama o heyecan hâlâ aynı.
Knightonlinetr, yeni karakter, yeni dostluklar ve yeni bir macera...
Diez'de başlayan hikâye bitmiş olabilir ama Knight Online sevdamız bitmedi.
Bu sefer hedef belli:
Sıfırdan başlayıp yeniden zirveye çıkmak.
Hadi bakalım…
Knight Online, eski bir oyuncun geri döndü.
Sonra zaman geçti, oyuna ara verdim. Hayat, işler, sorumluluklar derken Knight Online'dan uzaklaştım. Açıkçası bir daha o eski heyecanı yaşayacağımı da düşünmüyordum.
Ama yeni server açılınca içimde yıllardır unuttuğum o his tekrar ortaya çıktı.
Sıfırdan başlamak, karakterini geliştirmek, ilk itemini almak, ilk CZ'ye çıkmak, clanla beraber savaşmak... Bunların hepsi bana Diez'deki ilk günlerimi hatırlattı.
Şimdi yeniden başlıyorum.
Belki eskisi kadar boş vaktim yok, belki artık her gece sabaha kadar oynayamıyorum ama o heyecan hâlâ aynı.
Knightonlinetr, yeni karakter, yeni dostluklar ve yeni bir macera...
Diez'de başlayan hikâye bitmiş olabilir ama Knight Online sevdamız bitmedi.
Bu sefer hedef belli:
Sıfırdan başlayıp yeniden zirveye çıkmak.
Hadi bakalım…
Knight Online, eski bir oyuncun geri döndü.